Väntan 2

”Och vad väntar du själv på?” undrar kollegan när han har läst gårdagens blogginlägg. ”På en karl?”, fortsätter han. Jag suckar. Bara för att jag är singel sitter jag väl inte och väntar på att en karl ska rädda mig, tänker jag. Det var länge sen jag trodde att livet hängde på om jag hade en karl eller inte, men det är klart…lite roligt skulle det vara att träffa någon ibland när jag har lite tid över. ”Ja, fast bara om han är 100% rätt”, svarar jag. ”Sådana karlar finns inte”, svarar kollegan. ”Då får det vara”, svarar jag. ”Halvbra, har jag haft förut. Då är jag hellre utan.”

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Väntan 2”

  1. KLOKT!!!
    Är inne på helt samma spår som du. Inte sjuttsiken kan man sitta och vänta på en karl… och bara 100% är ju bra nog 😀

    Finns mycket kul i livet som man kan ta för sig av, även när man är singel. Slipper en massa bekymmer och får massor av tid över till annat 😀

    Hoppas du får en jättebra dag! Läxa upp din kollega från mig åxå ;o)

Kommentarer är stängda.