Njut av vårvintern!

Och till alla er som förpestar vår tillvaro med att bara gnälla om att det är snö, vinter och att våren inte har kommit än vill jag bara säga: ”Gå ut, lyssna på fågelkvitter, ta på skidorna eller skridskorna, andas in den friska kalla luften och njut.

3 reaktioner till “Njut av vårvintern!”

 1. Nyss hemkommen traskade jag i Vinterviken med doggarna.
  Andades frisk luft – så frisk den nu kan bli strax intill Essingeleden. Lyssnade och njöt av fågelkvitter.

  Men förfasade mig när jag i Söder om Söder läste om den förgiftade marken intill Nobels gamla fabrikshus , (rest och fik). Underbart ställe, men ve och fasa när alla småbarn med föräldrar drar ut på vårutflykt i ett förgiftat område – som nu tydligen ska saneras.
  Var i herrans namn ska människan ta vägen?
  Gnäll? – Ja nästan – men med lite undran.
  God eftermiddag, nu går jag och sjunger i kören (kvittrar)

Kommentarer är stängda.