Håkan Juholt

65% av SvD:s läsare visste inte vem Håkan Juholt var, men det visste jag. För några år sedan hade min mamma nyss skaffat en mobiltelefon. Hon var förtjust ända tills hon fick flera sms från ett för henne okänt nummer. Det stod: ”Tack för boken!” och andra kortare eller längre meddelanden. En gång hade mamma lyckats svara ”Från vem?”, men inte fått något svar. Hon var konfunderad och lite orolig. Då ryckte jag in, skrev av numret sms:en kom från, googlade och fick upp namnet Håkan Juholt. Jag googlade en gång till och hamnade på Sveriges riksdags hemsida. Där fann jag Juholts mejladress och en liten bild på honom. Jag skickade ett mejl, förklarade situationen som antagligen berodde på ett fel inlagt nummer i hans telefon och bad honom ändra det. Han svarade artigt, bad om ursäkt, lovade redera hennes nummer och bad mig hälsa till min mamma som han naturligtvis inte alls känner. Mamma fick inga fler sms.

Lite komiskt nu när han blivit föreslagen till partiordförande i S.

Forever young alltid i händelsernas centrum!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.