3 reaktioner till “Nur noch kurz die Welt retten”

 1. Svarar på underbart blogginlägg ingen behöver deppa…
  Sant, jag borde skriva ut och lämna över till en väninna som alltid klagat, över det mesta. Hon SER INTE vad hon har. Tycker bara synd om sog själv. Jag blir så trött och rent ut sagt förbannad på henne ibland.
  Håller med dig om allt du lade in i texten…
  Människor måste tänka efter innan de brister ut i allt sitt ego-elände.
  Har däremot en bipolär väninna, där går det inte att säga:Skärp dig.
  Idag mår hon inte bra, imorgon kan det bli bättre.
  Livet är aldrig förutsägbart

 2. Är man sjuk kan det jag skrev kanske vara provocerande, men de allra flesta är inte sjuka utan förstår inte att de faktiskt kan påverka sina liv genom att tänka på ett annat sätt. Och även om man har ett enformigt jobb kan man ju skratta.

Kommentarer är stängda.