Jag börjar förstå…

Jag börjar förstå mig på människor som är överviktiga och börjar träna, men aldrig kommer längre än att börja för att sedan ge upp och tjockna till ännu mer. Inte för att jag har förvandlats till någon koloss och inte för att jag är hur otränad som helst, men efter att ha tränat fyra gånger i veckan hela hösten blev det ett uppehåll på nästan fyra veckor på grund av influensa, förkylning och lunginflammation. Nu är jag igång igen och det är tyngre än någonsin i dubbel bemärkelse.Helst av allt skulle jag bara vilja ligga kvar på soffan och käka praliner.

Fast i dag åkte jag 17 km skidor och första 10 km gick väl bra, men sen, fy sjutton. När jag höll på att bli om åkt av en indier förstod jag att jag är långt i från min toppform. Nu är det dock bara att gneta på trots träningsvärk och trötthet. Förhoppningsvis vänder det innan Tjejvasan den 25 februari.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.