Bäst före datum

När jag har varit bortrest några dagar brukar jag alltid ta en ordentlig titt i kylen och rensa bort det som passerat ”bäst före datum”. Egentligen borde man göra likadant i sin bekantskapskrets. Gå igenom dem man inte sett på ett tag och se vilka som passerat bäst före datum. För ärligt talat, hur kul är det att släpa runt på folk som har svårt att släppa gammalt groll, som hellre tar än ger och som tjatar om samma skämt som en gammal repig LP-skiva?

Och till väninnan som fortfarande undrar varför jag är singel, måste jag bara klargöra: ”Jag är en jävel på att rensa bort dem som passerat bäst före datum”.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Bäst före datum”

  1. HA, HA, DEN VAR RIKTIGT BRA. NOG SKULLE MAN RENSA LITE HÄR OCH VAR.
    ENERGITJUVAR M M , TJATTJÖTAR OCH SJUKDOMSBEDRÖVELSER…
    – KAN IBLAND UNDRA OM ANDRA TÄNKER LIKADANT OM EX.VIS MIG.
    MEN JA HAR FULLT UPP SÅ TIDEN RÄCKER INTE TILL ATT TÄNKA SÅ. DET VISAR SIG…HAHA.

    ÖNSKAR SINGELN EN GLAD PÅSK, DEN BLIR SÄKERT GLAD.

Kommentarer är stängda.