När själen får grönska

Vågar du släppa in naturen i ditt liv? Vet du att växterna kommunicerar med varandra? Känner du till att barrskogen producerar fytoncider som stärker vårt immunförsvar? Och vet du hur naturen läker själen vid stressrelaterade sjukdomar? Kan du meditera?

Boken När själen får grönska av Eva Robild (Bonnier Fakta) är en faktabok om naturens läkande kraft, men den innehåller också konstnärliga bilder av Lina Karna Kippel, dikter och övningar man kan göra just i naturen.

Många lider idag av stressrelaterade sjukdomar och i den här boken får man veta hur naturen kan läka på alla tänkvärda sätt. Att meditera under ett träd, tala med träden eller finna en plats i naturen för vila, äta grönt, andas, yoga och bli glad i naturen.

Boken När själen får grönska  är inspirerande att läsa nu när dagarna blir längre och kroppen längtar efter att fyllas med kraft från växtligheten. Läs den!

 

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.