Ett leende kan förändra någons dag.

Har du tänkt på att just du kan förändra världen på ett ganska enkelt sätt? Bara med ett litet leende kan just du förändra någons sinnesstämning, någons dag och kanske någons liv. Låter det inte hisnande att just du har så stor makt med ett så enkelt redskap som ett litet leende? Prova! Gå ut och le mot alla människor du möter och se vad som händer. Jag är övertygad om att världen skulle se annorlunda ut om vi började le mot varandra.

Häromdagen stod jag bakom en gammal skröplig dam på Konsum. Hon pratade med damen som stod framför, men fick bara en hånfull blick tillbaka. När hon vände sig mot mig svarade jag vänligt och log. Hon log tillbaka och när jag gick därifrån slog det mig att jag kanske var jag den enda människan som hon pratade med idag. Och den enda som log mot henne. Jag tror vi människor kan göra underverk om vi bara börjar att le mot varandra. Är det inte en hisnande tanke att med ditt lilla leende kan du påverka människor till det positiva?

Idag blir  det ingen paddling eftersom det blåser och jag är trött. Lyckliga jag får tid till annat.

Forever young

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Ett leende kan förändra någons dag.”

  1. Häftigt! Du är den första jag känner som har en blogg.
    Vi ses på fredag
    Kram

Kommentarer är stängda.