Det går att shoppa sig lycklig!

Det går att shoppa sig lycklig, i alla fall för stunden. Shoppade med en snygg, framåt och glad väninna. Sådana samlar jag på! Kom hem med tre välfyllda påsar med snygga, svarta jeans från Sand, ursnyggt orange sommarlinne med vitt mönster från Part two, söt rutig kjol från H&M (för priset 79:50!), sailorrandig t-shirt + en vit (två för 98) från H&M, vit skön BH från H&M och två fina piké tröjor från Flash för bara 120 kr styck. Känner mig för tillfället såååå lycklig. Har visat upp kläderna för sonen som snällt sagt att hans mamma är skitsnygg. Vem behöver inte höra sånt i min ålder? 

Ingen paddling idag heller, men jag är lycklig ändå!

Forever young

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Det går att shoppa sig lycklig!”

  1. Tack för ditt mail Monica, jag gillar din blogg! Tack för att jag får vara med på den.

    Allt gott och lycka till med alla framtida böcker.

    Sofia

  2. Att ha en valp sovande i knät blir man också lycklig av. Då förlåter man sönderbitna skor, nerkissade mattor och gropar i landet.
    Kram syster

Kommentarer är stängda.