Välj glada människor eller gå.

Den nya paddeln (Bracsa IV) och jag börjar komma bättre överens nu. Ställde in den på längden 209cm och 45 graders vinkel igår och då kändes paddlingen bättre.

Just nu läser jag boken Magistern av Frank Mc Court. En bok som allt skolfolk borde läsa. Som alla Franks böcker innehåller den mycket humor och självinsikt.

Dagens hälsotips är att omge sig av glada, positiva kamrater och undvika alla negativa, bittra och sura människor. Försök sprida din glädje och positiva energi till andra, men om du känner att det inte går – gå tyst därifrån. Skolan är en plats full av missnöjda människor som klagar och gnäller. Jag tänker inte låta deras negativa vibbar skada mig.  

Kulturfestival i Stockholm. Ta en promenad idag och lyssna på något du aldrig hört förut. Jag lyssnade på Sergent Garcia en stund igår och blev sugen på att dansa. Mer info på: www.kulturfestivalen.stockholm.se

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.