Rivierans guldgossar

Jag måste erkänna att musikaler inte alls är min grej. Ändå så hamnade vi där, syrran och jag, på musikalen Rivierans guldgossar efter att ha vunnit biljetter i tidningen Tara. Lite kul, några skratt, en del fina sång- och dansnummer och såklart storstjärnorna Loa Falkman, Robert Gustavsson, Suzanne Reuter, Charlotte Strandberg, Åsa Fång och Per Eggers. Helt betagen blev jag inte, men det kanske beror på att musikaler som sagt inte alls är min grej…

Däremot var det en trevlig kväll med en drink på Gondolen efteråt, promenad hem genom stan och snack in på småtimmarna i soffan med vinet Dolce Vita Monica i våra glas. Fast namnet lät mer lovande än drycken måste jag säga.

Skönt att det är höstväder ute så man kan sega i soffan idag.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

6 reaktioner till “Rivierans guldgossar”

  1. Har du sett filmen med Steve Martin och Michael Caine? Den är ju otroligt kul. Synd att inte di svenske inte höll samma klass.

Kommentarer är stängda.