Film att bli lycklig av

Det finns filmer man blir lycklig av.  Fatih Akins film Im Juli är en sådan film. Jag såg den igår på Goetheinstitutets filmklubb och det var en härlig upplevelse.

Filmen Im Juli är en komisk/romantisk roadmovie och handlar om lärarkandidaten Daniel som ger sig ut på en bilresa för att möta drömkvinnan i Istanbul. Mästerligt foto, härlig musik och komik på hög nivå. Om Svt vill göra svenska folket lyckligt så bör de genast visa Im Juli!

       

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Film att bli lycklig av”

  1. ”Det har faktiskt hjälpt några av mina elever.”

    Du får ursäkta, men då tror jag inte det varit fråga om dyslexi. I så fall tycker jag de ska ge kungen lite massage, t.ex.

  2. Tack för kommentaren, gillar din blogg önskar jag också orkade skriva så mycket men har aldrig riktigt tid 🙂

Kommentarer är stängda.