Lazy-Metalduon Merryhell och Bellman

Nu är han i farten igen. ”Vem?”, undrar du kanske. Jo, Kalsomgmannen alias Startmannen.

På söndag 23/9 kl. 11 – 17 kan du som har vägarna förbi Värmdö utanför Stockholm se honom live. Då spelar den minimalistiska Lazy-Metalduon Merryhell meditativ hårdrock på Långsunda gård på Värmdö. Fri entré och mer info på www.merryhell.com 

Han har många strängar på sin lyra den där mannen  och nu börjar jag ju förstå varför han sprang så fort på Bellmanstafetten.(Märker ni hur svårt det är för mig att få spö av en motionär…) Efter en titt på hans hemsida www.kjelleriksson.com  inser jag att han även kan kallas för Bellman. Titta gärna där, men kom ihåg brudar. Jag såg honom först!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Lazy-Metalduon Merryhell och Bellman”

Kommentarer är stängda.