Shorts eller kalsonger?

Hade Kalsongmannen shorts eller kalsonger? Om det tvistar de lärde här på skolan. Vad tycker du? Kommentera gärna. Är det shorts eller kalsonger? Kalsongmannen alias Startmannen, alias Bellman hävdar att det är shorts, men jag vill ha det till kalsonger.(Och du som inte fattar ett jota får scrolla ner och läsa de gamla inläggen om Bellmanstafetten och Kalsongmannen.) Och om du tycker att det blir tramsigt så tror jag bara att det är nyttigt att tramsa ibland.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Shorts eller kalsonger?”

  1. Helt klart kalsonger!

    Å det är inte främst pirrande magen som sänker arbetsmoralen. Utan det faktum att jag inom kort jobbar någonannastans.

  2. Shorts! Utan tvekan.
    (Startmannen använder inte boxershorts, bara tajta, sköna kalsonger…)

Kommentarer är stängda.