Tillsammans är man mindre ensam

Ensam är stark står det på anslaget som någon har tejpat upp på skåpdörren. Jag tar upp min penna och klottrar dit: ”men tillsammans är man starkare.” Om det handlar filmen Tillsammans är man mindre ensam efter en bok av Anna Gavalda och med Audrey Tautou i huvudrollen.

Jag såg filmen redan i våras när jag lyckades nästla mig in på en förhandsvisning för Stockholms lärrare i franska :-D, 😀 och tyckte mycket om den. Det är en varm och gullig historia som man blir lite lycklig av. Fyra ensamma människor, den utåt sett tuffe killen, tönten i mössan, den olyckliga självdestruktiva flickan och den gamla ensamma damen möter varandra och det kommer något gott utav deras möten. Se den och le! 🙂

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Tillsammans är man mindre ensam”

  1. Jag har ju läst boken och den är riktigt bra ialla fall så jag ska nog gå och se den. Ensam eller ej. 😉

Kommentarer är stängda.