7 reaktioner till “Gifta är inte lyckligare”

 1. Akta dig du, kanske en dag så står du där själv och lovar något …
  Tongångarna i bloggen är iaf ganska ljusa, hoppas att deppet inte tar över i november… man måste lära sig att älska den månaden: den är mörk, dimmig och tillåtande. Rynkor och annat skit syns sämre. Man får tända ljus. Man får sitta hemma varje kväll och skylla på årstiden. Det är långt till semestern (redan i mars måste vara solbränd och ha intressanta sommarplaner, riktigt pressande…)Njut av november!
  kramis.

 2. Jag tycker visst att deppet kan ta över i november.varför fejka lycka, när livet vänds uppochner?!Jättebra om det känns rätt med uppbrott från sambon, men det är väl klart att man ska kunna känna och uttrycka negativa känslor, också.Hur kan man veta vad Riktig lycka är, om man aldrig upplevt motsatsen?
  Känner du inte att din bloggs inrikting hindrar dig från att uttrycka dig ärligt?
  /Nyfiken och undrande

 3. Jag har varit ”gift” med först en man sedan en kvinna och jag håller fullständigt med, man är inte lyckligare som gift. Mitt lyckligaste förhållande var det senaste samboförhållanden, där trodde jag att vi var lyckliga tills hon sa att jag skulle flytta, det var hårt. Ska jag ha nåt förhållande nu, ska vi inte varken flytta ihop eller gifta oss på många år.
  Kram Elfride

Kommentarer är stängda.