Lycklig?

Kan man vara lycklig hela tiden? Och är jag lycklig hela tiden? Nej, så klart, men jag startade min blogg med namnet lycklig, lycklig för att jag tycker att de flesta svenskar ( Märker ni att jag just i detta ögonblick inte räknar mig till svenskarna? Jäkligt praktiskt att ha dubbla identiteter….:-)) frossar i sin olycka och tjatar om den och går ner sig i den så att de inte fattar att lyckan finns bortom hörnet och man får faktiskt anstränga sig lite själv för att finna den. Det finns så otroligt mycket i livet att vara tacksam och lycklig för och jag tänker fortsätta att hitta lyckan. Ni andra får gärna gå omkring och tycka synd om er själva och gnälla över er olycka bara jag slipper att höra. Livet är kort och skört….ta för er och gör det bästa av situationen.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

8 reaktioner till “Lycklig?”

 1. Finns det nåt värre än att höra människor säga det ska jag göra sen, när jag fått högre lön, barnen blivit stora, jag gått i pension, sen kanske aldrig kommer. Man måste se till att passa på och göra det man vill, när man vill det. Kram Elfride

 2. … utom ditt generaliserande… hmprff… jag är svensk… men försöker fokusera rätt för det.. sådeså!!

  *Tycker att jag lyckas ganska bra – för det mesta*

  Man ska akta sig för att generalisera – det är otäckt att bli instoppad i fack av andra…

  Ha det gott
  Kram Lena

 3. Nej jag vet att kön inte spelar någon roll men det har varit lite kämpigt med mamma när jag bytt partner tidigare och jag och den här killen har ju en historia ihop sedan tidigare. Kram Elfride

 4. Bara att vara född i denna del av världen är något att vara lycklig för..inte behöva fundera på om man får mat i morgon eller om ens barn skall överleva nästa vecka..
  Pok!

 5. Härligt, med lyckliga människor och uppmuntrande ord. Skrev själv om förnöjsamhet häromdagen – vi svenskar (!) har faktiskt ingen som helst anledning att klaga!

Kommentarer är stängda.