Lärarnas dag

Cissi Wallin skriver i dagens metro att hon vill byta ut Alla hjärtans dag mot Alla lärares dag och hon föreslår dessutom att en speciell bakelse ska säljas denna dag. Det ser jag verkligen fram emot för i dag var jag så överhopad av arbete så att jag missade bloggträffen på Accurat tillsammans med mina nya bloggvänner Rakotozafy, Maluca och Putte. Dessutom har jag jobb med mig hem över helgen.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

4 reaktioner till “Lärarnas dag”

  1. Håller absoult med! Men vi kan väl behålla Alla hjärtans dag och fira Alla lärares dag någon gång i juni i samband med avslutningen! Den där bakelsen blir jag nyfiken på!

  2. Just det, jag hoppas verkligen på ditt stöd nästa gång! Tycker att de borde avskaffa lärare över huvud taget, då skulle du få tid! *s* // maluca

  3. Det hon föreslog har varit realitet i Ryssland och Ukraina i flera årtionden. Den första söndagen i oktober är alltid ”Lärarens Dag” där och firas på motsvarande sätt.

    Förresten firar man där även den första skoldagen, och inte bara avslutningen som hos oss. Säg mig – vilket är mera optimistiskt, mera produktivt, mera livsbejakande?

Kommentarer är stängda.