Musiksmak

Molly, vår undulat, gillar bara musiken som spelas på radiokanalen Vinyl. Vi sjunger ikapp till 60- tals musiken och Molly stortrivs. När jag byter kanal protesterar hon högljutt. Värst av allt är syntmusik. Då skriker Molly som om hon vore besatt av djävulen. Inte heller kanalen Bandit står högt i kurs hos Molly.

Om ni klicker på länken kan ni lyssna på ungersk hårdrock från 1981. Den gillas definitivt inte av Molly. Gitarristen till vänster spelade ett tag i Led Zeppelin, men trivdes inte eftersom han inte snackade så mycket engelska, men han är vass eller hur? Idag spelar han helst latinomusik. Sångaren, Karoly väger idag 130 kg och nöjer sig numera med att hyra ut högtalare till olika musikevenemang när han inte blir nostalgisk och tackar ja till en spelning någonstans i Ungern.

Var så god, bandet SKORPIO: https://www.youtube.com/watch?v=1HX41GL4QW0

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

4 reaktioner till “Musiksmak”

  1. All hård rock som de inte skriker bara rakt ut ,utan bra gitar slingor ,bra sångare så blir det säkert bra på vilken språk det än är ,hi,hi, japanskt har jag hört i alla fall men ungerskt ? kram glädjespridaren .

  2. Men den 1 oktober, det är ju eeeevigheter dit…

    Om jag inte misstar mig, så finns det något av Skorpio någonstans i mina skivhyllor, måste leta. Ungern var bra på rock under 70- och 80-talet. Omega var t.ex. favoriter för mig.

Kommentarer är stängda.