Melodifestival, opera och löpning

Nej, jag tänker inte skriva om Melodifestivalen och absolut inte lägga mig i om rätt låt vann för jag skippade hela skiten i går och gick på Folkoperan istället och såg Friskytten. Och… undrar ni, jo vars… jag gillade den faktiskt. Trots att jag inte är någon operaexpert, men jag sitter bredvid en på jobbet så det har väl smittat av sig lite. Efter operan blev det en något för sur Margarita (ni märker att jag börjar låta som en Margaritaexpert nu och det är precis vad jag snart tänker kalla mig) i nyöppnade baren på Clarion Hotell vid Norra Bantorget.

Idag sprang jag en jätterunda efter vattnet från Kanotklubben ända till Tranholmen och sedan via Stora skuggan tillbaka. Det gick lätt och vårsolen sken och jag jagade till och med förbi ett gäng som tränade för Stockholm marathon. Ha! Och hela tiden hade jag Wallans ord i öronen som han sa till mig när jag i Thailand jämförde mig med några vanliga typer: ” Men du, vi tillhör eliten!”: OK, Wallan är du nöjd nu då? Och kan du ge mig något för min onda höft? Jag haltade betänkligt när jag släntarade ner till Lidl för att köpa choklad nyss.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Melodifestival, opera och löpning”

  1. Jogging o choklad, vilken utmärkt kombination! Visst måste man vara hel själv för att hjälpa andra. I det här fallet hjälper det inte tyvärr, det behövs större resurser än en hel vän. kram // maluca

  2. Friskytten. Kul. Första operan jag nånsin fick lära känna. ”Sechs treffen, sieben äffen”. Vem var det som spelade Samiel då?

Kommentarer är stängda.