De andra gudarna?

Jag är inte rätt person att bedöma det hela, men kanske har jag som gudmor gjort något fel i min gudsons religiösa uppfostran för bara några veckor före hans första kommunion frågade han prästen när de skulle prata om de andra gudarna. Prästen såg ut som ett frågetecken och då förklarade gudsonen glatt att han älskade att lyssna på dvd:n om Zeus, Athena, Dionysos och Appollon. Jag vet inte exakt vad prästen svarade, men tanten som har hand om barngruppen skakade på huvudet och var förfärad.

Personligen tror jag att gudsonen kommer att gå långt i livet dock inte inom katolska kyrkan….

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

4 reaktioner till “De andra gudarna?”

  1. Om hon gifte sig med Brad Pitt och desutom tog hans efternamn, så skulle hon därmed hetat Åsne Pitt 😉

  2. Hur ska man veta? Jag har inte sett en enda Gud, ändå vill folk att man ska tro på honom/henne. // maluca

Kommentarer är stängda.