Lycklig!

I dag är jag lycklig för att:

 • Väninnan gjorde mig vacker både här och där (åååå ni skulle bara veta…) på sin skönhetssalong i går.
 • Att sonen utnämnde mig till mangelpolis i går i tvättstugan (något har jag lärt mig efter alla timmar där nere under alla år)
 • Att jag hann paddla i morse.
 • Att jag kan ta mig fram med cykel eller till fots och slipper sitta i bilkö på Roslagsvägen som alla gubbar, för det var verkligen bara gubbar i bilarna (Stackars alla gubbar som ännu inte upptäckt att man i Stockholm kan ta sig fram med kollektivtrafik eller ännu bättre med cykel eller apostlahästar)
 • Att jag bara har 22 nationella prov i svenska som ligger här på bordet och blänger på mig. (Än så länge stirrar jag bara ilsket tillbaka) I fjol var det 75 stycken.
 • Att det är fint väder och snart några lediga dagar.
 • Att körsbärsträden på gården blommar och att det doftar vår i hela Stockholm.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

7 reaktioner till “Lycklig!”

 1. Cykel känner jag till. Men apostlahäst? Är det ett klämmigt synonym?

  26 nationella prov var det här. Men även de ska nog bli undantacklade förr eller senare.

 2. Välkommen till lyckliga klubben! Tänl pm fler människor kunde ta sej tid att njuta av och glädja sej åt de små tingen som finns, som inte ens kostar pengar, man bara får det om man öppnar sina sinnen.
  Kram till dej!

Kommentarer är stängda.