Lycklig müsli!

Jag tjatar alltid på mina ungar och elever om hur viktigt det är att äta en rejäl frukost. Här kommer mitt recept på nyttig müsli som du lätt blandar själv och blir så lycklig av att äta .

Lycklig müsli

3 dl havregryn, ½ dl amarantpuffar, ½ dl vetegroddar, ½ dl pumpakärnor,          3 msk krossade linfrön, 3 msk ljusa psylliumfrön, 1 dl hackad torkad blandad frukt t.ex. plommon, aprikoser, äpplen och päron, ½ dl russin, ½ – 1 dl grovhackade nötkärnor t.ex. mandel, hasselnötter och valnötter, ½ – 1 msk nässelpulver. Blanda och förvara blandningen i kylskåp.

Müslin får en rätt äcklig färg av nässelpulvret, men jag har inte kontaktlinserna på när jag äter frukost så det gör mig inget.

Fin, fint paddelväder ute. Jag tog en rätt lång tur tillsammans med Eva på eftermiddagen och vi konstaterade att det är 33 år sedan vi började paddla tillsammans. Tiden går…

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Lycklig müsli!”

Kommentarer är stängda.