Jag klarade det!

Nej, jag missade varken tåget eller fick ryggskott. Inte heller tappade jag rösten eller minnet, men jag måste erkänna att jag blev väldigt, väldigt nervös när deltagarna vällde in i den lilla Brantingsalen i Gävle Folkets hus i går och det visade sig att varken platserna eller materialet som delades ut räckte. Som tur var hade Martina på N&K sagt att jag bara skulle ta namn och adress på dem som inte fick några häften om det kom fler än de som anmält sig, så även det fixade sig. PUST! Och sen körde jag igång föredraget och då gick det av bara farten och vips var tre timmar över och alla var rara och verkade nöjda när de gick därifrån och nog kände jag att detta kan jag visst göra fler gånger. Tävlingsmänniska som jag är så har jag redan tänkt på vad jag kan förbättra, trots att majoriteten av deltagarna kryssade i mycket bra på utvärderingen.

En föreläsningsarrangör sa till mig för några år sedan att svensklärare var den mest kritiska gruppen ( och jag som trodde att det var lärare i moderna språk… förlåt Christina, Maggan och Gunilla..) som aldrig var nöjda med något, men det stämde inte på deltagarna i går. De verkade väldigt postitiva och glada och gulliga. En kvinna gav mig en knapp där det stod:” LIBRARY LOVERS” och den bär jag nu stolt. Tack!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

4 reaktioner till “Jag klarade det!”

  1. ”man behöver inte läsa om allt elände som händer här heller om man inte vill.”

    Jag skulle vilja hålla med helt och hållet, men kan nog inte. Ta en titt på dagens ”något att blogga om”, så förstår du vad jag menar… fast jag kan ju tejpa för den rutan medan jag navigerar bland mina boggsidor 😉

Kommentarer är stängda.