Den som har ont är inte lycklig!

Den som har ont är oftast inte lycklig, men det går nästan alltid att göra någonting när kroppen värker. Själv har jag av och till ont i ryggen. För det mesta blir det bättre med ett varmt bad eller med vetekuddar som jag värmer micron, men ibland behövs annan behandling. Flera av mina kollegor har liknande besvär i rygg eller nacke, men vi går alla sedan ett par år tillbaka till en man med magiska händer och kommer därefter tillbaka med ett lyckligt leende på läpparna. Mannen i fråga är både naprapat, kineseolog och akupunktör och det räcker med två, tre besök om året för att kroppen ska fungera som den ska. Det kostar förvisso en slant, men är värt vartenda öre.

Om man har ont om pengar i plånboken finns det skolor att gå till där elever behandlar en. I vår har jag gått några gånger till Naprapathögskolan och fått oerhört bra behandling av en student vid namn David. Han har mycket engagerat och professionellt masserat, stretchat mina stela muskler och gett mig övningar att göra hemma för bara 150 kr gången. Boka en tid du med:  www.nph.se 

När stressen och tröttheten sätter in brukar jag och kollegan beställa tid hos Axelsons massageinstitut. Där får man också elevbehandlingar för en liten peng. www.axelsons.se

Gör något åt värken och bli lycklig!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

5 reaktioner till “Den som har ont är inte lycklig!”

  1. Jag har hört talas om de där skolorna och varit på väg flera gånger. Nu är det alltså hög tid att boka!// maluca

Kommentarer är stängda.