Nässköljkanna

Dottern: Mamma, visst är han lite knäpp min brorsa som önskar sig en nässköljkanna i födelsepresent.

Jag: Mmmmm

Dottern: Och jag är ännu knäppare som köper en.

Jag: Mmmmm 🙂

Dottern: Det säger en del om oss. 🙂

Jag: Mmmmmm. 🙂

Och sen går jag därifrån och tänker på vilka kloka barn jag har som har fattat att hälsa och lycka hör ihop. En nässköljkanna förebygger eller förkortar förkylningar, botar bihåleproblem och förbättrar andningen för allergi och astmapatienter. Köp en du också och andas fritt genom näsan.

Och sonen fick sin nässköljkanna idag på sin 21- åriga födelsedag.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Nässköljkanna”

  1. Det var en himla bra present. Har några födelsedagar i antågande…hmmm, det kanske vore något. Finns de på apotek eller?

Kommentarer är stängda.