Nakenkatten Perelli

Nej, vi deppade inte över Sveriges förlust igår. Väninnan sågade och döpte om Perelli till ”Nakenkatten” redan före tävlingen. Flest hyllningar fick nog det norska bidraget av oss för den flickan kunde verkligen sjunga. Danmarks bidrag var inte heller tokigt med söt sångare, men jag föll naturligtvis för Sebasten Tellier smygfrankofil och humorist som jag är. 😉 Herrarna i vårt sällskap gillade sexiga Ani Lorah, ukrainskan och vi damer kunde bara hålla med om att hon både hade kropp, kunde dansa och sjöng en hyfsad låt. Vår svenska ”Nakenkatt” skulle kanske ta några danslektioner för hennes framträdande var alldeles för robotlikt. Har inte någon av Perellis släktingar en dansskola?

Och han som vann då? Jo vars, han var väl helt okey. Fast egentligen … vem bryr sig?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

4 reaktioner till “Nakenkatten Perelli”

  1. Håller med! Vem bryr sig! Vilket jippo! Orkade inte ens se! Satte på den sista kvarten när rösterna räknades samman! Det räckte. Såg dock den svenska uttagningen men gillade aldrig varken Perrelli eller hennes låt!

  2. Det är klart man bryr sig!! Det är ESC!!! Vi skulle ha skickat BWO, då skulle vi ha en chans i alla fall 🙂 Vinnaren var ok men min favorit va nog Azerbaijan.

Kommentarer är stängda.