Nu har jag lärt mig!

Tänk att varje dag har något nytt och roligt att erbjuda om man bara öppnar sina sinnen och vågar ta emot. Nu har jag lärt mig hur man länkar utan att skriva ut hela länknamnet. (Tekniskt obegåvad brukar mina barn kalla mig, men då påminner jag dem om vem det är som lagar cyklarna i familjen.) Det är mina bloggbästisar Maluca och Rakotozafy som har intstruerat mig. Tack!

Med ”Dalaupproret” i färskt och glatt minne länkar jag också till glada Gyrot och till metrobloggens förmodligen äldsta och tuffaste bloggare tant Bruhn.

Trevlig helg kära bloggvänner!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

5 reaktioner till “Nu har jag lärt mig!”

  1. Fördelen med att inte skriva ut hela länknamnet är att det inte tar så stor plats, nackdelen är att spindlarna i sökmotorerna inte kan följa länkarna om inte hela adresserna är utskrivna. Har jag lärt mig på utbildningen.

  2. Oaw!!! Bra gjort, kul att nåt fastnade 🙂 Tack för igår, det var en höjdare, måste vi göra om snart igen. // maluca

  3. Haha, visst är det svårt med skamliga förslag! Jag tror han menade att folk inte är vågade över huvud taget, rova med en liten fräcking vetjag! // maluca

Kommentarer är stängda.