Gå på sommarlov Johan!

Johan Stähl von Holstein frågar sig i sin krönika om alla i Sverige måste vara lika? Varför han inte får någon respekt trots att han är ödmjuk som få?  Och dessutom erkänner han att han är trött eller till och med utarbetad. 

Som nyutnämnd (av Rakotozafy) bloggminister och självutnämnd expert på lycka kan jag bara säga: ”Kära Johan! Det du känner är precis så de allra flesta känner när de är trötta och utarbetade. När de har gett allt och inte fått tillräckligt med input. I stort sett varenda lärare känner likadant som du just i dessa tider. Det är därför vi lärare behöver ett långt sommarlov. Gå på sommarlov du med och fyll på med näringsrik mat, motion, sömn, härliga upplevelser, frisk luft, kultur, kärlek, massage och annat som gör livet värt att leva”

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Gå på sommarlov Johan!”

  1. Jag tycker att han borde snacka mindre om sin egen förträfflighet och njuta mera, precis som du sa. Får du Rosings bröst i drinken lär du märka det…=)

Kommentarer är stängda.