Låt de negativa, gnälliga tankarna blåsa bort.

Min gode bloggvän Uli gjorde mig uppmärksam på att vår gemensamme ”vän” Johan Stähl von Holstein förmodligen läst min blogg och tagit åt sig det jag tidigare skrev om honom för i dagens nätupplaga av metro kan man läsa hans krönika där han skriver att han uppskattar sin fru och sina barn och nu förstår att det är de som är det viktigaste i livet, men sen kan han inte låta bli att gnälla över skatterna. Eftersom den här bloggen startades som ett försök att öka min egen lycka och även inspirera andra till att bli lyckligare ger jag följande råd:

Om du irriterar dig på något så försök att förändra det. Går det inte är det bättre att lägga det åt sidan och låta det vara. Om du gnäller skapas negativ energi och din kraft går åt till det. Du hamnar i en negativ spiral som drar ner dig istället för att lyfta dig. Så nästa gång du drabbas av gnälliga, negativa tankar; öppna fönstret och öppna dörren och låt dem blåsa ut ur ditt sinne och lägg all din kraft på det positiva i livet i stället.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Låt de negativa, gnälliga tankarna blåsa bort.”

Kommentarer är stängda.