Neil Young

Neil Young kommer till Göteborgs – festivalen Way out west den 7 – 9 augusti läste jag i tidningen. Han är vår favorit här hemma. För några år sedan hörde jag hans musik sippra ut under den stängda dörren till sonens rum. Jag knackade, gick in och sa; ”Vad lyssnar du på?” Han svarade:” En skitbra artist som heter Neil Young.” ”Jag vet,” svarade jag. ”Min syrra hade alla hans skivor på i början på sjuttiotalet.” Sonen tittade storögt på mig. Jag insåg att början på sjuttiotalet låg långt borta för en som är född 1987. Så småningom började även dottern som är född 1993 lyssna på Neil Young och plötsligt blev Natural beuty undulaterna Molly och Bullens favoritlåt. Den låten är visst andra familjers favoritlåt också.Se och lyssna här!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Neil Young”

  1. Ack ja, Natural Beauty. Med stackars söta avlidna Nicolette Larson som harmonisångerska. En av världens vackraste låtar. Synd att det inte finns en live-videoinspelning med den.

    Här hemma har jag Neil Youngs kompletta albumsamling från 1966 till idag. Och jag är säkert inte den enda, inte ens i Stockholm 🙂

Kommentarer är stängda.