Hemlig beundrare

När jag fyllde 40 fick jag ett roligt kort från en hemlig beundrare. Tyvärr lyckades jag inte lista ut från vem ( om det beror på att jag har så många beundrare eller på att jag är dålig på att lösa gåtor får ni själva räkna ut).

När jag fyllde 50 kom fjorton mörkröda, långskaftade rosor (ni vet de där allra dyraste) med bud. Jag öppnade och tänkte…Vem? Vad? Hur? och jag rodnade lite, men sen när jag läste det medföljande kortet blev jag rörd. Det stod:  ”Grattis på födelsedagen, vilken i ordningen är inte av någon betydelse önskar en av dina största beundrare”, och så ett namn på en tonårskärlek som fanns där för väldigt länge sen. Nu har jag tackat. Det var fantastiskt kul att prata med varandra efter så många år.

Och ja, det var samma person som låg bakom kortet och rosorna.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

8 reaktioner till “Hemlig beundrare”

  1. Hahaha… nej, min kille lämnar mig inte, inte för ngt eller ngn. Min kille får stå i centrum han med, händer ofta att jag köper saker eller gör saker för honom, sen att han köpte blommor till mig var riktigt gulligt, så kom inte å säg att han skulle lämna mig, för du känner varken han eller mig ^^ ha bra!

  2. Jag kommer att fylla 50 snart och hoppas, äh, jag menar jag undrar om jag kommer att få något liknande av någon liknande då… fast det blev ju inget ens på min 40årsdag, så det blir nog noll då också…

Kommentarer är stängda.