Så lätt är det att bli lycklig!

Redan i går bestämde jag mig att nu får det vara nog. Under de senaste veckorna har jag kämpat med en seg förkylning, huttrat i regnet och kylan och tänkt negativa tankar som: ”Bara tolv grader ute och nu ska det vara så här kallt eller kallare ända till maj 2009.” eller ”Fjorton veckor till jullovet med bara en enda dags lov, hur ska jag stå ut?” Men så i går, när mina kära kollegor sprang Bellmanstafetten och jag satt kvar hemma p.g.a. den efterhängsna förkylningen och allt mörkare tankar började ta min hjärna i besittning, bestämde jag mig för att ta saken i egna händer (som alltid). Jag packade min väska, tog tunnelbanan till Eriksdalsbadet och deltog i ett yogapass. När jag kom ut från hallen kan jag lova att världen kändes betydligt ljusare och mer positiv. I dag blev det en meditativ paddling på Brunnsviken och känslan av att livet är ganska bra håller i sig. Så lätt är det att bli lycklig.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Så lätt är det att bli lycklig!”

Kommentarer är stängda.