Der Baader- Meinhof- Komplex och Kulturhusnatt

Min favoritbloggare Rakotozafy eller Uli som han heter i verkligheten bjöd mig på bio i går. Vi var på förhandsvisningen av filmen Der Baader- Meinhof -Komplex som Goetheinstitutet bjöd på.  Filmen är en sevärd action om en våldsam tid av den tyska nutidshistorien. För mig som var barn på 60- och 70-talet var filmen en bra lektion i tysk historia. En fråga som inte lämnat mig efter att ha sett filmen är : Hur kunde Ulrike Meinhof offra sina barn?

Sonen är officiell fotograf på Kulturhusnatten i Stockholm som startar kl. 19 i kväll. Gissa vem som ska linslusa?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Der Baader- Meinhof- Komplex och Kulturhusnatt”

  1. ”Ha, ha ja om det sociala livet består i av att träffa mig på en tysk film så är det illa”

    Ähem, alltså, för det första är det inte alls illa, för det andra skrev jag ju inte om mig själv, utan bara i största allmänhet. :))

Kommentarer är stängda.