Leonard Cohen och KP:s blogg

Optimist som jag är trodde jag att regnet skulle sluta forsa ner och traskade hela vägen till jobbet i morse. Visserligen gick jag med både paraply och regnjacka, men nu sitter jag här med våta jeans och skor. 🙂 Det gör dock ingenting för fortfarande är jag helt uppfylld av den fantastiska konserten med Leonard Cohen i går. Att en 74-åring fortfarande kan sjunga så publiken trollbinds! Visserligen hade han hjälp av skickliga musiker och en underbar kör som hjälpte till med de höga tonerna, men ändå. Cohens musik äger som mina barn och elever skulle uttrycka det. Lyssna! eller här eller här!

Dottern gör just nu prao på tidningen KP och det är med stor glädje jag läser hennes inlägg på KP:s gästblogg. Kan inte jag också få göra prao där? 🙂

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Leonard Cohen och KP:s blogg”

Kommentarer är stängda.