Box

Jag hade anmält mig till ett extrainsatt bodypumppass på Eriksdalsbadet i går, men när jag kom dit var vi för få anmälda så vi erbjöds att delta på Boxpasset i stället. De andra deltagarna drog sig ur, men jag som alltid är så himla optimistisk sa naturligtvis ja och drog på mig boxningshandskarna. Förvirrad tant som jag är blev jag naturligtvis ihopparad med en av de kvinnliga instruktörerna och hon var både ung och väldigt vältränad plus att hon instruerade och hejade på mig hela passet. Nu kan jag slå en rak höger så det dånar om det och mina rallarswingar är inte heller dåliga och akta er för mina uppercuts.  Sparkarna var lite svårare att få sving i speciellt i början, men sen fick jag in tekniken så till och med instruktören började vackla. Det var faktiskt det roligaste träningspasset jag varit med på på länge och det var jäkligt jobbigt. Nu vet jag varför boxarna på tv är så himla svettiga! I dag känns det både här och var och i morgon lär det bli värre, men jag gör gärna om det.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Box”

  1. Otroligt grym träning enligt mig! Gått på det några gånger har dock ofta problem att hitta en partner som pallar trycket 🙂

    Kör på nu bara!

Kommentarer är stängda.