Julklappstips!

Så här dagarna före jul är det många som virrar omkring och letar efter den där speciella julklappen. Jag har hittat den! En tändsticksask med en bild av Ernst Kirschsteiger på ena sidan och på den andra ett klokt citat av samme man: ”Färgen är som en mogen äldre kvinna som klarar sig på egen hand.” Finns på Designtorget. Bedårande eller hur?

Ernst har för övrigt en hemsida där man höra honom önska GOD JUL med sammetslen röst. SUCK!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

4 reaktioner till “Julklappstips!”

  1. Suck, suck, suuuck!
    God Jul! Jag ska irra runt efter lite nu i eftermiddag men jag tror jag hoppar tändsticksasken!

  2. Pinsamt, jag glömde ju helt och hållet bort att bjuda på ett glas!!!!!! Det hade jag ju lovat som lön för avslöjandet… Nåja, det innebär förstås att det finns en anledning till att träffas snart igen.

  3. Massor av hejdundrandes julkramar vännen. Och, jo, jag försöker njut så mycket det bara är möjligt, och det funkar över förväntan 😉

Kommentarer är stängda.