Hundjul

Och så blev det då jul med allt vad det innebär. Finns det något bättre att fira den i familjens sköte och somna på en madrass på golvet med en varm och mjuk och gosig hund bredvid sig? På morgonen gick min nya kärlek (hunden alltså) och jag + ytterligare en hund en lång promenad i solen och tystnaden. En god och fridfull jul önskar jag er alla!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

5 reaktioner till “Hundjul”

  1. Solen och tystnaden ar en njutning, om du har rent samvete. Har du det? eller ar ^lycklig, lycklig^ en fasad du gommer dig bakom? Mycket tyder pa det. Men fortsatt med det, Du kanske verkligen blir nojd o lycklig aven pa insidan.
    Men kom ihag, logner hinner ikapp en snabbare man tror.

  2. Har också hundjul! Min son har tagit han om en hund som skulle avlivas så just nu har han två!

  3. Sonen var här på julafton och jag sa att jag kunde ha en av hundarna ett tag. De är nämligen inte så jättegoda vänner. Den första hunden vill ha husse för sig själv. Så nu sitter jag här med en Troja i knät. Hon är ingen liten hund men tycker att hon är knähund i alla fall. Synd jag inte kan behålla henne!(Det första meddelandet for bara iväg innan jag skrivit färdigt!)

Kommentarer är stängda.