Testa om din relation är sund

När man som jag är nyseparerad är det naturligt att fundera över relationen man lämnat och vad man önskar av en relation i framtiden. Tyvärr får jag ofta höra att många par i min ålder har väldigt dåliga eller rent av osunda relationer. Tag er ur dem är det enda jag kan säga. Livet är för kort för att man ska ”anpassa sig till döds” till en partner med låg självkänsla. Livet har så mycket mer att erbjuda.

Här kan du testa om relationen du lever i är något att ha. Jag är fortfarande tacksam över att jag är singel 🙂

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

7 reaktioner till “Testa om din relation är sund”

  1. Bra test! Annars tycker jag mest sådana här tester verkar konstiga men det här var annorlunda!

  2. Min relation var sundare än jag hade trott innan jag gjorde testet, och ändå svarade jag helt ärlig. Måste jag oroa mig nu eller snarare tvärtom? 🙂

  3. Det är så lätt att fastna i gamla hjulspår. Man kör ett varv till fast man borde gå, av rädsla för det okända? Men om man vågar ta steget tror jag att man kan känna lättnad och få kraft- när man inte längre behöver ödsla energin på ett dåligt förhållande. Håller med dig, livet är för kort för att slösas bort.Kom ihåg: Det bästa med livet är att man kan börja om, och om igen! 😉

Kommentarer är stängda.