Psykopattest

En gång i tiden hade jag en chef som var väldigt besvärlig. Han var så besvärlig att hela mitt arbetslag sade upp sig och bytte jobb. Senare förstod jag att han av en psykolog skulle ha fått diagnosen psykopat.

Lever du med en psykopat utan att veta om det? Gör detta test och läs svaret.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Psykopattest”

  1. Jag misstänker att jag också haft en psykopatchef en gång. Sådana kanske är vanligare än man först tror? Men när ett helt arbetslag säger upp sig, då måste det vara något extraordinärt! Tur att du tog dig därifrån! Också! Jag ska kolla testet.

  2. Jag gjorde testet om någon jag känner och hon var tydligen inte psykopat.(så bra så)
    Jag tycker fortfarande hon är en idiot dock.
    😉

Kommentarer är stängda.