Överfullt med papper

– Kan jag få tillbaka mitt prov? Jag var inte här förra lektionen när de andra fick tillbaka sina prov.

– Jaaaa, säger jag och drar ut på svaret extra länge medan min blick far över bokvagnen som är till bristningsgränsen fylld med böcker och papper och fortsätter blicka över skrivbordet där högarna ligger omlott och far sedan med ögonen över pallen där en hög med papper lutar betänkligt.

– Resultatet har jag i alla fall här, säger jag och rotar fram religionspärmen från vagnens botten.

Efter en stunds bläddrande hittar jag rätt sida, meddelar resultatet och säger sen:

– Jag beklagar att jag inte hinner leta rätt på ditt prov nu.

– Det är ok , jag förstår, då vet jag i alla fall att jag fick godkänt, säger den lilla ängeln och lommar iväg.

Jag står kvar, kliar mig i huvudet och börjar städa.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Överfullt med papper”

Kommentarer är stängda.