Ingen rast och ingen ro med Bruce

Som nybliven singel får man ingen rast och ingen ro. Än den ena och än den andre vill ha med mig på olika evenemang och det är ju urkul när man som jag levt ett liv där jag kryssat mellan jobbet, Konsum, tvättstugan och hemmet. Ikväll ska kuliga kollegan fixa in mig på Bruce Springsteens konsert. Varma kläder, öronproppar och ett jädra glatt humör är jag utrustad med. 😉

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

7 reaktioner till “Ingen rast och ingen ro med Bruce”

  1. Hoppas du hade trevligt med ”The Boss”! Själv har jag inte sett Bruce Springsteen sedan Ullevi när han och bandet drog på och fick publiken med sig så att det blev sprickor i byggnaden. Därmed var det slut på stora arenakonserter på Ullevi….

    Jag såg hos Lusan att du var litet betänksam om min blogg för att hjälpa Ona kunde vara en fejkblogg. Nu känner inte vi varandra men jag kan försäkra dig att jag inte skulle kunna sjunka så lågt att jag skulle utnyttja min bästa vän för att tjäna pengar. Tvärtom så håller jag på att sälja av vad jag kan för att dra ihop så mycket som möjligt till hennes sjukhusräkningar. Jag förstår om du betraktar det här som tiggeri men i nödens och desperationens stund så har man inte råd att lämna någon möjlighet oprövad. Många tycker nog också att ”det är ju bara en hund”. Han kan väl köpa en ny.

    Kanske är jag alldeles för blödig. Eller är det min empati som är alldeles för stark? Jag vet bara att jag inte kommer att få någon ro förrän jag gjort allt jag kan för att hjälpa Ona.

    Ha en fin sommar!

Kommentarer är stängda.