I säng med Bruce…

Jag är inget stort Bruce-fan, men det är klart att jag nappade på kollegans erbjudande att gå in gratis på konserten igår. Lokal crew stod det på min biljett. Ett tag stod vi tillsammans, kollegan och jag och bara njöt av musiken och atmosfären. Vilket drag det var! Och vilken fantastisk artist. Att Bruce fyller 60 år i år kan man inte direkt tro. Han höll igång i över tre timmar och då hade kollegan redan gått tillbaka bakom scenen eftersom han jobbade.

Väl hemma stupade jag i säng med Bruce på både näthinnan och ringande i öronen. Vilken man!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

5 reaktioner till “I säng med Bruce…”

  1. Jag är ett stort Brucefan. Några sekvenser var magiska. Det var härligt att stå tillsammans och lyssna på en nerskalad version äv Sandy. Bråtton bakom scenen och bråtton till baren. Jag hann först till baren glad som en basharpafiolspelman.

Kommentarer är stängda.