MVG och Anastacia

Ibland förvånas man över hur mycket man hinner med på en dag. Studentavslutning på skolan samtidigt som dottern hade utspring i åk 9. Jag hann med lite trixande med båda ( ja jag fick hoppa över lunchen) och fick se dottern fälla glädjetårar över nio MVG:n nästan samtidigt som mina elever kramades adjö. Över dotterns betyg kan man ju bara glädjas, men jag undrar om man kan överklaga betyget i hemkunskap någonstans. Jag har då inte märkt av hennes mycket väl godkända kunskaper i detta ämne här hemma.

Väninnas son hade fått friplåtar till Anastacias konsert, men han ville inte gå så väninnan tog med mig 🙂 En hektisk dag med mycket att glädja sig åt.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “MVG och Anastacia”

  1. Äh men hallååååaa!!! Vem säger att betyget i hemkunskap nödvändigtvis måste ha med det egna hemmet att göra? Jag har då under min skoltid lärt känna rätt så många andra människors hem, och vad är det om inte kunskap?

  2. Att dölja sådana kunskaper kräver stor intelligens. 😉
    Och du då? Bruce ena dagen och Anastacia nästa? Du får MVG i levalivetkunskap.

Kommentarer är stängda.