Nu vet jag!

Nu vet jag att mojängen på bilden här under är en apelsinskalare. Tack Emilie! Fortfarande undrar jag dock varför en bokklubb skickar ut apelsinskalare mitt i sommaren. Har de procent på försäljningen av apelsiner eller vill de helt enkelt att folk ska få i sig c-vitamin medan de läser? Vore det inte bättre att skicka ut en liten diktsamling eller något annat läsbart?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Nu vet jag!”

  1. Första gången jag fick en apelsinskalare av bonniers blev jag jätteglad – de är jättebra och tar sån liten plats. Men nu har jag fått sammanlagt tre oranga och en grön – förstår inte vad jag ska med så många till. Håller med om att en bokklubb borde skicka ut något som har med böcker att göra. Förstår inte alls hur de tänker.

  2. Ja jag fick min tredje häromdagen! Tog nummer två till skolan. Du får gärna komma och låna den! Har också funderat på varför. Min teori är att de fått ett parti för en billig penning. Annars tycker jag det är bättre att få pennor och suddisar. Går alltid åt! Kommer inte ihåg vilken bokklubb som brukar skicka sådana.

Kommentarer är stängda.