Madonna Sticky & Sweet tour

Det är klart att vi tackade ja till kuliga kollegans inbjudan till att gå gratis på Madonnas konsert i går kväll, glada väninnan och jag. Vi puttrade ner i väninnans Fiat Punto, blev insmugglade på Gothia Tower hotel som scenbyggare och äntade sedan baren för ett par välbehövliga öl. Efter en dusch, uppumpning av luftmadrass (jag campade på golvet, eftersom det bara fanns en säng – aj vad knöligt), gick vi ut och åt och piggade upp oss med lite irish coffee. Då började det ösregna, men det slutade lagom till showen med Madonna på Ullevi.

Årsbarn som vi är med stjärnan kunde vi bara imponeras av hennes tempo och fantastiskt välregisserade show och trots att hon varken snackade speciellt klokt eller mycket eller gav några extranummer var vi helt klart glada över att vi tog chansen att se Madonna denna gång.

På hemvägen funderade vi över varför vartannat ord som kommer ur de engelska scenbyggarnas munnar är fucking.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Madonna Sticky & Sweet tour”

Kommentarer är stängda.