Slut på sommarlovet!

Så är det slut på sommarlovet för min del. Det känns alltid lika snopet. Det var ju på grund av det som jag en gång i tiden blev lärare. Nu avslutades lovet med en skön paddeltur runt Tranholmen på alldeles spegelblankt vatten. Solen sänkte sig bakom Bockholmen när vi paddlade tillbaka och  just i det ögonblicket kändes livet härligt. Fast det måste jag säga att det gör för det mesta trots allt.

I morgon bär det av till skolan och ryktet har nått mig om att mina sex lådor med böcker, pärmar och papper står kvar i det gamla arbetsrummet som snart ska byggas om och det nya är inte klart på långa vägar så mina kollegor och jag får väl campa någonstans i en korridor. Jag har i alla fall vanan inne så det ordnar sig nog på något sätt.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.