Vänta

Min sämsta gren är att vänta. En väninna sa till mig: ” Om man ber dig att stå någonstans och vänta en stund kan man ge sig på att du inte står kvar där när man kommer tillbaka utan irrar runt någonstans och försöker göra stordåd.” Och det är ju på sätt och vis ett ganska dåligt betyg på mitt deltagande i grenen vänta.

Eftersom jag vet att man kan bli bättre på allt bara man övar har jag nu bestämt mig för att lära mig att vänta även om det är tråkigt. Och vem vet, kanske händer något spännande om jag väntar tillräckligt länge.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Vänta”

  1. Hehe, jag är nog lik dig när det gäller att vänta. Så sent som igår skrev jag till någon om kinesernas syn på väntan. De lär tänka som så att man aldrig väntar förgäves, att all väntan har blivit en tilldelad av försynen. Och den tid man använder till att vänta har syftet att själen ska hinna ifatt.
    Så. Nu har jag pratat om kineser och väntan hela två gånger på mindre än ett dygn…och är fortfarande skeptisk! :)))

Kommentarer är stängda.