Cadierbaren och män från öst

På något sätt lyckas jag alltid hamna i händelsernas centrum. Väninnan fyllde 50 idag och jag släpade iväg henne till Cadierbaren på Grand Hotel för att i all enkelhet dricka ett glas champagne efter jobbet. Utanför Grand Hotel var det fullt pådrag med kravallstaket och massor av poliser. Det visade sig att Putin var i antågande och han och hans sällskap kräver visst en hel del bevakning. Väninnan och jag drog dock innan han dök upp.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Cadierbaren och män från öst”

 1. Champanje i all ära för en 50 – åring , men ni fick väl kanske bubbla på ett annat ställe.

  Putin. Hemsk man gentligen KGBs guldgosse som trots ny statsmaktsledning bestämmer i bakgrunden.
  Farlig och ”äcklig” – valde nyss bort sin gamla fruga för en ny – med spänt skinn på magen—

  Bedrövligt! Ni gjorde rätt som drog…

 2. Klart att de måste resa kravallstaket när du och Putin ska vara under samma tak…

  Förresten är det där som ”murvlan” skriver om absolut bullshit. Han får väl tycka att Putin är ”äcklig” för all jävla del, men det är INTE sant att han har valt ”bort sin gamla fruga” och blablabla, det är bara skitsnack och elakt förtal utan någon som helst grund i verkligheten. Putin skulle nog bli förvånad över att läsa om detta. Det gäller alltså med andra ord att bygga sitt hat på ett uns av verklighet, ”murvlan”, och inte bara helt sinnesslött pladdra efter sånt som andra idioter kläcker ur sig.

  Arschloch.

Kommentarer är stängda.