Lögner att älska

Jag hamnade på en förförhandsvisning av den ännu ej riktigt färdiga filmen Lögner att älska av Torkel Knutsson, pappa till en av mina favoritbloggare, Fitnessgurun (Sid).

Lögner att älska är en härlig komedi om nutida relationer. Där finns den nygifte mannen som längtar efter att bli pappa, medan frun bara vill ha kul, terapigruppen, pensionärerna som har så fullt upp att de inte ens hinner till sonens bröllop, flickan som tappar minnet, men översköljs av det hemska hon varit med om i en stressfylld situation, polaren som vill väl,  mannen som trasslar in sig i en mängd lögner och en mängd andra underbara händelser.

Lögner att älska är en film som du bara måste se när den kommer på bio. Mycket goda skådespelarinsatser och både Sid = Fitnessgurun och Torkel i roliga biroller gör absolut inte filmen sämre. Svensk komedi när den är som bäst!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Lögner att älska”

 1. Absolut, den filmen ska jag se. Gillar relations drama/komik/verklighet…

  Lägger den på minnet. Har en cineastvän som kör film i Falun. TV-man som på pensionsdagar engagerar sig för god film. Måste tipsa.
  Och här springs det på bio titt och tätt – så att plånboken smalnar.
  Blir samtidigt nfiken på din bloggare…

  Ha det gott.

 2. Så bra film! Riktigt fantastisk produktion att avsluta livet till. Om man inte funderat på självmord efter man sett Naken, kommer man definitivt överväga det nu.

  /Johan.

  P.S skär mig i handlederna nu…tack Torkel..

Kommentarer är stängda.